menu status,menubar, {
.-
.• © Bad İdent Korumasi !
..• Açık !:.enable #bdent | .echo -a 0,4 Bad ident Korumasi Açıldı %logo
..• Kapalı !:.disable #bdent | .echo -a 0,4 Bad İdent Korumasi Kapatildi. %logo
.-
}
#bdent on
on @*:JOIN:#:{
if (*!*fuck*@* iswm $fulladdress) || (*!*msn*@* iswm $fulladdress) || (*!*Amcik*@* iswm $fulladdress) || (*!*Orosp*@* iswm $fulladdress) || (*!*yar?ak*@* iswm $fulladdress) || (*!*pkk*@* iswm $fulladdress) || (*!*
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iswm $fulladdress) || (*!*.com*@* iswm $fulladdress) {
mode # +b ~q: $+ $fulladdress 10
mode # +b ~q: $+ $fulladdress | /msg # !kurallar $nick | /msg # 10 $nick 12B1ad12-12K1ötü 12İ1dent - 12N1ick 12Tespit 12E1dildi..14Bu Kanalda Kalmak-Faydalanmak için Kurallara Uyunuz. 7Tarih :14 $date 7Saat :14 $time 15[4 $me 15] 12• %logo
timer 1 300 mode # -b ~q: $+ $fulladdress 11
timer 1 300 mode # -b ~q: $+ $fulladdress | timer 1 300 /msg # 10 $nick 14Kanalda Konuşma Yasağınız Kaldırıldı. 7Tarih :14 $date 7Saat :14 $time 15[4 $me 15] 12• %logo
}
}
Selamlar Kolay gelsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle bu code buradan forumda bulmuştum.sahibine teşekkürler.(üzgünüm yazanı hatırlayamıcam) alt kısmında bad-nick ident ceza işini kanalda konuşamama yasağına çevirmişdim.buda belli bi sürede açılacaktı .amaç buydu ve sorun olmadan bu işlior.
Benim bunlara ek olarak istediğimse bu bad-ident yada nick sahibi kişi bu kötü nicki identi değiştirirse ,değiştiği anda bu banı yasağı kaldırmak( tabi değiştiği nick*ident de tu kaka olmamalı.kurallara uygun edepli bi nick-ident değişiminde ban açılmalı).yani nick ident değişimini de kontrol edebilecek bu koda ek gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Not:
Bişey daha vardı şimdi aklıma geldi de onuda sorayım dedimdi: acaba bu nick-ident olayına bide fullname kontrolü eklenebilir mi? yani aynı işlemleri giriş yapan userların fullnamelerine görede yaptırılabilinir mi? ..