Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2009, 12:58   #5
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye Facebook'ta birinci

niye feysbuku sadece fotoğraf ya da video paylaşılan bir yer olarak görüyorsunuz ki.niye her şeyin kötü tarafını ele alıp kötülüyorsunuz.bende sevmezdim nefret ederdim feysbuktan ama girdim ve adam akıllı videolar paylaştım etrafımdakileri uyardım düzgün kullanın diye.. şikayetçi olacağınıza sizde böyle yapın bence.çünkü bu şekilde şikayetçi olmanız beyhude bir çaba olmaktan öteye geçmeyecek yani sizi kimse tınlamayacak.en azından girip çevrenizdekileri bazı konularda uyarabilirsiniz.paylaştığınız videolarla mesela.artık tv felan modası geçti.herkes bu şekilde haberleşiyor.bu şekilde daha çok insana ulaşıyor.kaç kişi oturup evinde bilgisayar varken televizyon seyrediyor ki.ama çoğunluk bilgisayar başında vakit geçiriyor.o halde bu çoğunluğa da bilgisayar ya da bu tür iletişim yollarıyla ulaşacaksınız.medya sizi etki altına alıyorsa kendi silahıyla o zaman sizde aynı şekilde medyayı kendi silahıyla vurursunuz.artık televizyonlarda herşeyi paylaşmıyorlar.bir ülkede medyanın %60-70 bir kişinin elindeyse ki dünyanın her yerinde böyle bir tekelleşme var o zaman nasıl olurda siz bu insanları bilinçli hale getirebilirsiniz ki? ama en azından böyle ortamlarda herkes istediği kadar kişiyi etkileyebiliyor ya da bilinçlilik düzeylerini arttırabiliyor.şikayetçi olmayın uyarıcı olun.. her zaman bardağın boş kısmına bakmayı değilde birazda dolu kısmıyla ilgilenmeye çalışın bence.o dolu kısmı dahi yeter bize.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan