Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2009, 03:37   #13
ReiS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 1. sayfadayız

hakan1905 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
neden yönetimden tebrik gelmedi?geçmişte örnekleri var başarılı olan siteleri irc forumları net in yönetiminden tebrik gelirdi neden gelmedi? çifte standart mı var? bazı arkadaşlarımızdan haberlerde almaktayız.. yazdıkları tebrik mesajları postlar silinmekte neden eşitlik yok? ayrımcılık mı var? Ayrımcılık olan bir ortamdan forum olur mu? sayın site yönetimi size sormaktayım Forum ne demek bilginiz varmı? Bir araştırın öğrenmiş olur da belki yaptığınız yanlışlardan dönersiniz..

Bizler seni tebrik etmedik diyemi tarafsızlığımızı yitirdik arkadaşım? Bizim kimseyi tebrik etme veya eleştirmek gibi bir mecburiyetimiz yok. Bu yazıyı yazmakla neyin peşinde olduğunu anlamaya çalıştım ama, maalesef polemik yaratıp dikkat cekmenin haricinde hiç bir menfaat sezemedim senin adına.. Bana göre birinci sayfaya cıkmak sana bizi eletirme hakkı tanımaz. Banane senin 1. 2. sayfandan arkadaşım. Önce adam ol sonra hangi sayfaya cıkarsan çık...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver