Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hakan: "2 yıl daha sahalardayım"
Hakan Şükür, futbolu bırakacağı haberlerine, "Çok süre belirlemedim ama 2 yıl daha futbol oynamayı düşünüyorum" diye cevap verdi. Golcü futbolcu, oyuncular belli bir dönem ortada olmayınca hemen böyle bir yakıştırmanın yapıldığını vurgulayarak, "Aslında Türkiye'de yeni yeni bir şeyler yapmaya başladığımız dönemlerde, bu haberlerin yazılmasının sistemsizlikten kaynaklandığını düşünüyorum" diye konuştu.
Hakan, Galatasaray'ın şu andaki durumunun, gösterildiği gibi olmadığını da vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz içeriden çok daha iyi biliyoruz. Mutlaka sıkıntılar var. Büyüklerimizin kendilerine ait ekonomik sıkıntıları var. Kulübümüzün mali açıdan durumu ortada ama düzelme yolunda uzun vadeli önemli şeyler olduğu söyleniyor. Unutulmasın ki biz UEFA Kupası'nı da aynı şartlar altında aldık. Galatasaray çok farklı bir takımdır."
Takımdaki hiçbir oyuncunun, yedek kalma konusunda herhangi bir sebep aramaması gerektiğini de belirten Hakan Şükür, "Galatasaray'da hiçbir oyuncunun, oynayacak diye bir lüksü olamaz" dedi. |