|
ßeßeq Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Malzemeler yarım kilo taze fasulye kalın tuz sarımsak tane kişniş 1 çay bardağı sirke 1 litre su Fasulye Turşusu Yemek Tarifleri Hazırlanış Fasulyeleri temizleyin ve varsa kılçıklarını çıkardıktan sonra kaynar suyun içine atın ve 3 dakika kadar tutun.Çıkarıp soğuk suyun altında soğutun ve süzüp kurulayıp kavanoza alın. 1 litre suyu kaynatın ve soğuduktan sonra 1 su bardağı tuzu ve 1 çay bardağı sirkeyi ve 1 yemek kaşığı kadar tane kişnişi ekyelin ve kavanoza fasulyelerin üzerine doldurun.2 hafta bekledikten sonra yiyebilirsiniz. afiyet olsun |
kim yapacak ßeßeq yaparsan yeriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (: