Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2009, 03:20   #125
XcLusive
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucu Koruma Botu (Check - Komut ve Kontrol Sistemi)

1: Akill Proxy Liste'si => Sahsen En Iyı Akill Liste'si Sen Yapanlardan Birisin diyebilirim.
2: Saw Arkadasimizin Proxy Koruma'si => Zaten bir cok proxy Korumasiyi yakalayabiliyor
Ve
3: Check Proxy Korumasi => Sahsen Inanmiyorum O Kadar Iyı Proxyleri Tuttugunu , Sadece Kendi saw Ve Akill Listesi Olmasa bir cok proxyi yakalayamaz Diyebilirim Kendi Şahsi Görüşümdür bu ,

4: Botnet Korumasi => Version Koruma'sindan Geçebilirlerse Belki Check Botu , sc5.txt Dosyasindaki Nicklere Takilirsa Yakalanir Zaten . Yoksa yakalama Olasiligi %15 Oda Ozele Reklam Yaparak Block Yapma özeligi Var

5: Kelebek Version ve Check Bot Test Kodu => version cevap vermiyenleri spams kanalina çekip bot tarafinca uyarladigin 1 kod zaten version korumasini geçen programlarin cogu versiona cevap vermedigi ıcın giriyordur , ve spams kanalinda check sayesinde botlar sunucuda 2 dakika tek kalabiliyor

6: Ayrica : Oper / Admin Lerde Bulunan Korumalarda Cabasi , Check Koruma Botu Abartilcak Kadar Iyı bir bot DegiL Ama , Gerçektende Hakkiki Veren Bir Bot , Yapanlarin Emegi Geçenlerin Eline Saglik . Hayırlı IF'Ler.[/quote]
-------------------------------
yazdıklarını sıraladım ve sana kısa bir cevap geçeyim
1. Akill Proxy Listesi = Bottaki Proxy Koruma Sistemi
2. Saw Gerçekten Güzel Bir Koruma Yapmış Diyecek Birşey Yok Ama Onu Eklemeden Öncede Bot Vardı Gene Proxy Girmiyordu Girse Bile %10 Diyebilirim Nadiren
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3. Bknz : Cvp:1
4. Botnetin %50 sinden Fazlası Engelleniyor + Otomatik Spam Ekleme Sistemi Sayesinde Fazla Bir Mesaj Atamıyorlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

5. Version Sistemi Bot ile Bağlı İkiside Birbirine Muhtaç

6. Söylendiği Gibi

-------------------------------
Ben Övmüyorum Botu, Şöyledir Böyledir Demedimde Sadece Tanıttık Bundan İbare.. Abartılarınız Sizin Varsa Bir Övgü Oda Sizin Kötü Bir Yanını Görürseniz Buyrun Tartışalım Eksiği Varsada Söyleyin Giderelim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver