10 Ekim 2009, 02:49
|
#124 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Sunucu Koruma Botu (Check - Komut ve Kontrol Sistemi)
| Alıntı: |
v.2 cıktı şuan proxy koruması sc5 tor random nick random ident vs. korumaları mevcut ve tek başına bir sunucuyu koruyabiliyor proxy sokabiliyorum diyen arkadaşlar buyrun irc.kelebek.org deneyin bakalım soktuğunuz botların %kaçtı girebilecek
| GemLik , Irc.Kelebek.Org'da Koruma'larini Saymak Istıyorum Sadece ; Akill Proxy Liste'si => Sahsen En Iyı Akill Liste'si Sen Yapanlardan Birisin diyebilirim. Saw Arkadasimizin Proxy Koruma'si => Zaten bir cok proxy Korumasiyi yakalayabiliyor Ve Check Proxy Korumasi => Sahsen Inanmiyorum O Kadar Iyı Proxyleri Tuttugunu , Sadece Kendi saw Ve Akill Listesi Olmasa bir cok proxyi yakalayamaz Diyebilirim Kendi Şahsi Görüşümdür bu , Botnet Korumasi => Version Koruma'sindan Geçebilirlerse Belki Check Botu , sc5.txt Dosyasindaki Nicklere Takilirsa Yakalanir Zaten . Yoksa yakalama Olasiligi %15 Oda Ozele Reklam Yaparak Block Yapma özeligi Var Kelebek Version ve Check Bot Test Kodu => version cevap vermiyenleri spams kanalina çekip bot tarafinca uyarladigin 1 kod zaten version korumasini geçen programlarin cogu versiona cevap vermedigi ıcın giriyordur , ve spams kanalinda check sayesinde botlar sunucuda 2 dakika tek kalabiliyor Ayrica : Oper / Admin Lerde Bulunan Korumalarda Cabasi , Check Koruma Botu Abartilcak Kadar Iyı bir bot DegiL Ama , Gerçektende Hakkiki Veren Bir Bot , Yapanlarin Emegi Geçenlerin Eline Saglik . Hayırlı IF'Ler. |
| |