Cevap: Kankilerim Live Sohbet Programı
LauReLL le yakından tanıdığım zamanlar bu script i yapma kararı aldığı zamanlardan biraz daha önceydi kankiler sunucusunda beraber görev yapmıştık.Güvenilir, dürüst ve doğru sözlü olduğu için güvenimi kısa sürede kazanmıştı.Tartışmaya girmek istemiyorum ama bu tartışmaları görünce hani bazı bilgileri vermedende geçemiyorum.
Kankilerim sunucusu hiç bir zaman bir rekabete girmedi girmesini çok istedim ama olmadı çoğunlukla zaten birbirini tanıyan saygı sevgi çevrevesinde olan reeldede görüşülen arkadaşların aynı mahalleden belkide 20 30 kişi vardır desem yalan sölemem belkide az sölemişimdir.Bu yüzden kankiler ailesi user için yapmış düşmüş gibi kelimeler çok yanlış bunu bi kere belirtelim..
Ayrıca bu script yapıldığı sırada yönetim tamamen benim elimdeydi LauReLL e çok güvendiğim ve kanım kaynadığı için kankilerim netin asıl saybi hakan abiyle beraber karar alıp şifreleride verdiğimiz doğru bunun için ne talep ettik bu script'i nede bir menfat için yapılmadı içinden geldiği için yaptı ve kendisi dağıttı.1 kere kullandım oda ilk yapıldığı zaman abi bakarmısın dedi tabi melih dedim ve kullandım.Sonrada sildim çünki bana uygun bişey deildi bana burçmuş lag barmış yok güzel sözlermiş lazım deil avatarmış cartmış ben sade script ve işimi hızlandıracak scriptler kafama göre yaparım ve ondan başkasınıda kullanmam 3 senedirde tek bir script kullanıyorum adı yoktur onun için böle bi olay görmedim.
Script e gelince eğlenceli olmuş bana göre bilmiyorumda gözü yoran cinsten bir renk tonu var ellerine sağlık çok teşekkür ama şunuda ekleyelim gerçekten bir mirc daha açtırıp aynı servera sokmanın bi anlamı yoktur bunu başka yolla daha görünmeyen yöndende yapabilirdin farkı bi ident verip sunucuda bir botla girişleri saydırabilirdin veya başka başka yönlerle düşündükten sonra çok şey olur.Ama seni seviyorum ve gerçekten çok akıllısın daha iyilerini bile yapacağına yürekten inanıyorum hepinize iyi çalışmalar..Kankiler yönetiminede başarılar net hayatımı bitirdim ama LauReLL i görünce yazmak istedim.. |