Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ekim 2009, 19:27   #1
Çevrimdışı
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fasulye Turşusu




Malzemeler
yarım kilo taze fasulye
kalın tuz
sarımsak
tane kişniş
1 çay bardağı sirke
1 litre su

Fasulye Turşusu Yemek Tarifleri
Hazırlanış
Fasulyeleri temizleyin ve varsa kılçıklarını çıkardıktan sonra kaynar suyun içine atın ve 3 dakika kadar tutun.Çıkarıp soğuk suyun altında soğutun ve süzüp kurulayıp kavanoza alın.
1 litre suyu kaynatın ve soğuduktan sonra 1 su bardağı tuzu ve 1 çay bardağı sirkeyi ve 1 yemek kaşığı kadar tane kişnişi ekyelin ve kavanoza fasulyelerin üzerine doldurun.2 hafta bekledikten sonra yiyebilirsiniz.

afiyet olsun

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver