Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2009, 15:42   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İmroz usülü kabak




MALZEMELER
1 kg kabak
250gr un
Tuz
Kızartmalık zeytinyağı

HAZIRLANIŞI
Kabakları cips patates gibi dilimleyin (ince) Sonra yıkayıp tuzlayıp 30dk bekletinTekrar suda yıkayıp unlayıp suya batırdıktan sonra (özellikle undan sonra su) mutlaka fritöze kızgın yağa atıp kabakları kızartın Sonra tarator ile servis yapın

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan