26 Eylül 2009, 22:53
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Baharatlı Tavuk Salatası
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:
* 1 yemek kaşığı pul biber
* 2 tatlı kaşığı toz kimyon
* 1 tatlı kaşığı toz kişniş
* tuz
* 4 adet ince tavuk göğüs
* zeytinyağı
* 1 paket dört mevsim salata yeşilliği
* 2 adet salatalık, halka halka kesilmiş
* 4 adet taze mantar, doğranmış
* 2 adet turp, doğranmış
* 10 adet kiraz domates Hazırlanması:
1. Bir kabın içinde pulbiber, kimyon, kişniş ve yarım tatlı kaşığı tuzu karıştırın. Tavuk göğüslerini baharat karışımına bulayın. Zeytinyağı ile yağlanmış fırın tepsisine alıp fırının ızgara ayarında her iki tarafını 4 dakika pişirin. Etleri kesme tahtasına alıp hafifçe soğutun ve verev şekilde kesin.
2. Etleri diğer salata malzemeleri ile karıştırıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |