Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2009, 20:52   #2
Heavenly
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Winamp Ne Dinliyorum Özelliği

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias /song { var %dir = $shortfn($mircdirdlls\WinAmpI.dll) set %chan $1 if ($1 == $null) set %chan # if ($dll(%dir, IsRunning, 0) == false) { echo $color(info) -ta Winamp Acik Degil! | halt } set %shf $dll(%dir, GetShuffle, 0) set %state $dll(%dir, GetPlayState, 0) set %vol $dll(%dir, GetVolume, 0) set %song $dll(%dir, GetSong, 0) set %poslen $dll(%dir, GetSongPosition, 0) $+ / $+ $dll(%dir, GetSongLength, 0) set %track $dll(%dir, GetSongNumber,0) $+ / $+ $dll(%dir, GetSongCount,0) set %bitrate $dll(%dir, GetBitRate, 0) $+ kbps set %repeat $dll(%dir, GetRepeat, 0) $iif(%repeat == true,set %repeat açık,set %repeat kapalı) $iif(%shf == true,set %shf açık,set %shf kapalı) $iif($server == $null,echo,amsg ) (Winamp)2 - %state (Song:) %song (Volume:) %vol (Track:) %track } Menu channel,status { Ne dinliyorum?:song # - }

dlls.rar dosyasınıda rar'dan cıkar mırc ana klasorune at yukarıda gonderdıgım koduda remote'ne ekle status'te cıkar Ne dinliyorum? seklınde ona tıkladıgında kanala yansıtır

Burdan İndir Bu forumdaki ekleri görübilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin 0 Mesajınız var.

wake the fuck up samurai we have a city to burn..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan