24 Eylül 2009, 19:52
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nomercy v3.2 Sizlerle Paylaşıyorum.
| East Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Birincisi NoMercy LeadeR tarafından değil , DefauLt tarafından kodlanmıştır. Madem 21-22 yaşındaki LeadeR senin "abin" o zaman senin kodlandığı tarihi bilmemeni normal kabul ediyorum. ikincisi açık kaynaklı , insanların kullanması için PAYLAŞIMA sunulmuş birşeyin üzerinde TEK bir satır değişiklik bile yapılsa bunun adı "Emektir", ve ADINI Ayrıca yazma hakkı verir insanlara, kimsede kimsenin babasının oğlu değil isim yazmadan ortaya atsın. Ayrıca Teqnic kimdir zerre tanımam ama hangi sunucuya girsem "NoMercy olan saf hali değil" , S-BOT olan hali kullanılmaktadır. Emeğe saygı beklerken SİZ de emeğe saygısızlık etmeyin yakışıklı gençler.. | Arkadaşım DefauLt Benim Hergün Görüştüğüm Adam : ) Bana Leader Yaptı Dedi Biliyorum Yapımcı DefauLt Olarak Geçiyor Ama Leader Kodladı Dedi Anladın mı ? O Yüzden Leader Dedim .. MerLyn'i Kodlayan DefauLt'dur Geliştirmektedir.. 21-22 Yaşında Olduğunuda Kim Söyledi Merak Ettim Doğrusu : ) Benim Yaşımda 21 |
| |