24 Eylül 2009, 06:16
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nomercy v3.2 Sizlerle Paylaşıyorum.
| ParentaL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Evet Uzun Süredir Kullanıyoruz Bu NoMercy'i Leader Abimizin Yaptığı NoMercy Toplam 5000 Satırlık , Ne Diyelim Rıdvan Paylaşmışsın Herkez Hayrını Görsün En Azından Teqnic Gibi Biri Ben Yaptım Diyemez Bundan Sonra Bu Arada Bu Konuda Ne Dicek Olursanız Teqnic Var Bilenler Bilir S-Bot Yapmış İsmini , Coder By Teqnic Yapmış Ama Gülmüştüm İlk Gördüğümde Emeğe Saygınız Yok Tamam'da Bide Biz Yaptık Diye Geçinmeyin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. NeySe Arkadaşlar İyi Forumlar.. | Birincisi NoMercy LeadeR tarafından değil , DefauLt tarafından kodlanmıştır. Madem 21-22 yaşındaki LeadeR senin "abin" o zaman senin kodlandığı tarihi bilmemeni normal kabul ediyorum. ikincisi açık kaynaklı , insanların kullanması için PAYLAŞIMA sunulmuş birşeyin üzerinde TEK bir satır değişiklik bile yapılsa bunun adı "Emektir", ve ADINI Ayrıca yazma hakkı verir insanlara, kimsede kimsenin babasının oğlu değil isim yazmadan ortaya atsın. Ayrıca Teqnic kimdir zerre tanımam ama hangi sunucuya girsem "NoMercy olan saf hali değil" , S-BOT olan hali kullanılmaktadır. Emeğe saygı beklerken SİZ de emeğe saygısızlık etmeyin yakışıklı gençler.. |
| |