|
[Rohit] Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
dennis .. Oncelikle $unu Sormak isterim sen hic mToolbar.Dll Kullandinmi ? Kullandiysan bak bakalim mToolbar kullanan Arkada$lar Nasil Yabmi$lar. Mesela IrCbaStarD mIRCTR Script v.Beta'da Ayni Dll kullanarak Toolbar'i bu $ekilde Yabmi$tir. Egerki Boyle bir $ans olsaydi Sence IrCbaStarD Switchbar'i indirip Toolbar'i yabmazmiydi ? Zaten Bak Bakalim Forumda Kac ki$i mToolbar kullaniyor,yada Kullanabiliyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Herkese ve yaptığına saygım var ancak şunuda söylemeden geçemicem. Ben koderim ben şunu yaptım her hafta bi script yapıyorum vs. vs. söylenip duruyosun. Toolbarı bu hale getirmek 15 dk. mı aldı. Ha senin yorumların benim çok mu umrumda hayır tınnn der geçerim. Ancak Şunları söylemezsem olmazdı. Benim bildiğim erdem sahibi insan kendini övmez. Eğer övgüye değer bişeyşer yapıyosan bırak bunun kararını başkaları versin.
Not: IrCbaStarD kardeş scriptini izinsiz editledim. sorry!