Cevap: Cem Garipoğlu Yakalandı!
| Gravity Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 17 Eyl, 2009 Münevver Karabulut’un katil zanlısı Bahçelievler’de yakalandı. Evet yanlış duymadınız Cem Garipoğlu Bahçelievler’de yakalandı ! 7 aydır aranan Münevver Karabulut’un katil zanlısı avukatları tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Cem Garipoğlu’nun yurtdışından değil İstanbul Bahçelievler’den Emniyete getirildiği alınan bilgiler arasında. Şu anda Emniyet Müdürlüğü’ne gidip gitmeyeceği sorulan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut: ” Ben ne söylediysem çıktı. 7 aydır bekliyorduk. Türk adaletine güveniyorum. Yalnız kimler yataklık yaptı ise saklanmasında yardımı olanların ortaya çıkması lazım. Basın yaralı babanın yanında oldu bu yaralı babaya merhem oldu. Doğru yazan oldu yanlış yazan oldu çok zorlu bir dönemden geçtim. Şu soru işareti var bu işi kılıfına mı uydurdular teslim mi oldu yakalandı mı tam anlamış değilim.” dedi. | Yataklık yapan bizzat kendi ailesi.Herkes bi'şeyler diyor ve doğruluk neticesi belli değil.Cem garipoğlu ilk gün zaten yakalanmıştı.Bizim emniyet müdürümüz serbest bırakmıştı.Bence bunun da suçu olmalı! Bu bilgi sanırım gerçek fotoğraf falan çekmemişlerdir.Artık okadar olay oldu ki basından çıkan habere bile acaba doğru mu diyoruz? Kendisi teslim olacak cesarete sahip değil,yakaladılarsa yakalamışlardır.Yurt dışına bile kaçıracaklar hey gidi hey...Bu dünyada cezasını ölümle almayacak ama öbür dünyada çok kötü azap ateşiyle yanacak.Haber için teşekkürler.. |