|
Alıntı: |
Aop olduğum servera bir türlü bağlanamadım bu scriptle, acaba sebebi ne olabilir? ident, e-mail vb ayarları yaptım ama sirekli olarak "Servere Bağlanılamıyor (Bağlantı Kabul Edilmedi veya Bağlanılan yer şu an aktif halde değil)" diyor. Diğer scriptten girebiliyorum ama bu kabul etmiyor. İlk defa bir scriptten servera bağlanamıyor. ayrıca scripti kapatıp açtığında fullname vb yerler yine eski halinde. Sonuçta bu sorunu çözemediğim için deneme imkanım olmadı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yalnız koruma paneli hoşuma gitti. Alt+R de çalışmıyor. Neyse emeği geçenlere teşekkürler
|
Baglanılan Yerin Aktif Olmamasının scriptle Bi Alakası Olmaz O an İçin Baglandıgınız Server Düşmüş Olabilir Yada Netinizde Problem Olabilir ...
Baglantı Menüsünden İstediğiniz Yere Baglanamazsınız Zaten ama ;
/server irc.domainadı.com(net,com,org) yazarak girebilirsiniz istediğiniz yere
Fullname , İdent değişmemeside Script YAPIMCISI Server için bir Koruma Olarak Düşünmüş Galiba
ALT/R kapalı günümüzde olması gereken bi özellik degilmi sizcede
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KENDİMDE KULLANIYORUM GİRDİĞİM 3 SUNUCUDA DA SORUN ÇIKARMIYOR GAYET SAGLAM BENCE zaten 6,21 olması saglamlığını gösterir bence en saglam sürüm oydu 6,35 çıkmış olsa bile
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkürler ..