Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2009, 21:59   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düğün Çorbası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MALZEMESİ

1 Kase Haşlanıp didiklenmiş Dana ya da Tavuk Eti

4 bardak Et ya da Tavuk Suyu

4 bardak su

2 yumurta

3-4 kaşık Un

Tuz, Kara Biber

HAZIRLANIŞI

Tencereye et suyunu ya da tavuk suyunu dört bardak suyla birlikte koyup ateşe oturtun. İki yumurta ile 3-4 kaşık unu blenderle güzelce karıştırın.Tenceredeki su kaynamaya başlamadan un ve yumurta karışımını karıştıra karıştıra tencereye ekleyin, tuzunu atın. Kaynayıncaya kadar karıştırmaya devam edin.Bir iki dakika daha kaynasın, eğer pütür oluştuysa süzgeçten geçirin. İçine bir kase didiklenmiş dana ya da tavuk etini ekleyin. Üzerine eritilmiş ve pul biber ilave edilmiş tereyağını gezdirin. Sıcakken Servis Yapın. Arzu ederseniz yerken birkaç damla limon suyu eklenebilir

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan