05 Eylül 2009, 02:27
|
#23 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Necip Fazıl KISAKÜREK'den Nükteler
Şimdi sana şöyle cevap vereyim Şu Said Nursi Hz.lerine ilk önce yok vatan haini diyip sonra ben ilgili başlıkta delil gösterdikçe sen kıvırıp kıvırıp imla hatasına kadar gelmen senin kıvırıklığın yani dönekliğinden kaynaklanıyor. onun için bu konuda daha fazla konuşma bence bilgisiz cahil herif 5000 sayfa külliyatı var senin değil 7 sülalen 77 sülalen bir araya gelse bunu yazmaya ne aklı ne fikri nede zikri nede ömrü yeter! gelelim Mustafa kemal hakaret konusuna orada ne diyor
| Alıntı: |
Davaya konu olan "Vatan Haini Değil, Büyük Vatan Dostu Sultan Vahidüddin" adlı kitabın mahkemenin bilirkişi olarak görevlendirdiği Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. Seçil Akgün tarafından herhangi bir suç unsuru teşkil etmediği rapor edilmiş ancak Necip Fazıl "Atatürk'e hakaret etmeye meyilli olmak" gerekçesiyle mahkûm edilmiştir
| bunu anlamayacak kadar dar ve önyargılı bir bedbahtsın N.Fazıl yani Üstadım demişki "vahdettin hain değildir" bunu diyince doğal olarak ozaman mustafa kemalmi haindiki vahdettini sürgün ettirdi anlamını taşıdığı için sonuç olarakda T.C. nin kurucusu Mustafa kemal olunca hak hukuk burada işlermi hele hele ozamanlar komünizmin ve sebatayların kolgezdiği bir zamanda doğal olarak suçsuz olduğu halde N.Fazıl gibi değerli bir şahsiyete cezayı reva gördüler. sanki tövbe haşa mustafa kemal kusursuz bir kişi idi ben düşüncemi söyleyemmi mustafa kemal hakkındaki iyi bir askerdi ama asla ve asla iyi bir devlet adamı değildi bu eleştiriyi yapacak kadar mert olun! onun arkasına saklanarak bu fani dünyada fazla böbürlenmeyin ilahi huzurda mustafa kemal kendini kurtarabilcekmi orası dahi meçhul sen ondan yoksa medetmi umuyorsun breh breh breh .. neyse sözü daha fazla uzatmıyorum ve sana dediğim iltifatlar hala geçerlidir senin kapasiten bunları anlamayacak kadar dar. sen madde gözüyle bakarken bunları görmen mümkün değil. 13. Yüzyılın Müctedidi (Peygamber (s.a.v.) varisi ) Said Nursi Hz.leri şöyle diyorya "Ey kendini insan bilen insan! Kendini oku. Yoksa, hayvan ve câmid hükmünde insan olmak ihtimâli var." Devam ediyorum .. DİRİLER VE ÖLÜLER Evet, şimdi çok enteresan bir noktaya geldik. Bu bahsettiğimiz devirlerin birçok kahramanı şimdi toprağın altında... Ve bizde bir kaide var, bir kanun: «— Ölüleri hayır ile yâdediniz!» Bunu dalâlet diyalektiği her zaman karşımıza çıkarır. Bu mu İslâm ahlâkı?.. Cevap; öğrenin!.. Ceplerinize koyun hikmeti ve mukabele edin: — Bu Hadis «ölülerinizi hayr ile yâdedin!» Hadîsidir. Ölüleri değil!.. Ve bizim, bugün şu gördüğünüz manzarayı başımıza getiren hiçbir sağ ile alâkamız yoktur!.. Bütün intikamımız ölülerdendir!.. |
| |