Konu: Öylesine..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2005, 16:45   #2
MiLiTaNo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Sıcağın sessiz ağırlığını hissettim tenimde biraz önce.. İki küçük çan hafif bir esinti yakalayıp birbirlerine çarptılar.. Bir ağacın dallarına asılıp sallanmaya başladı üç çocuk... Çatıdan çatıya atladı bir siyah ve bir de tekir kedi.. Sıcağın sessiz ağırlığı dokundu omzuma... Bir an içinde ne çok şey yaşandığını düşündüm birbirine dokunmadan...
Ve.. sonra sordum kendi kendime: anların zabtını tutuyor mu birileri acaba..? hayat ardarda dizilmiş anların zincirlemesidir... Birini yaşar, sonra diğerine geçeriz. Hiçbirini atlayamayız ve hiçbiri de önemsiz değildir.Anları farketmeden, hayatı hissedemeyiz..Anların sırrını çözmeden, yaşamanın sırrını çözemeyiz..Daha dün çok iyi tanıdığımı sanıyordum seni... Bugün hiç tanımıyorum!
Bir günde değişip bambaşka biri olmayı nasıl başarabiliyorsun..?
Nasıl bu kadar çok kılığa girebiliyorsun..?
Baksana bana, doğduğumdan beri hep aynı şeyim... Kendimden ne kadar sıkılsam da bir yere gidemiyorum.Beni arayan bıraktığı yerde bulabiliyor her zaman. oysa sen öyle misin, sana bir adres uydurmak mümkün değil!!!
Birgün buradasın, bir gün başka yerde.. Birgün çok yakındasın, birgün çok uzakta.. Birgün dokunulabiliyor ruhuna, birgün yaklaşılmıyor bile yanına... milyonlarca kez kaydettim seni hafızama...
Ama bir kez bile işime yaramadı kayıtların.. Çnkü sen her yeni güne bir yabancı olarak başlıyorsun. her yeni günün içine yepyeni biri olarak giriyorsun. seni ancak başkalığından tanıyabiliyorum. Sorsalar adını bile söyleyemeyeceğim.. Her gün yeni bir kelime tanımlıyor çünkü seni.. Sanırım iyi bir eşleşme değil bizimkisi...
Evet sanırım iyi bir eşleşme değil... Değişme yeteneğim olsa peşinden gelebilirdim. Bir an için değişmeyebilsen, benimle karşılaşabilirdin...
Ama sen sürekli başkasısın ve ben sürekli aynı kişiyim.
Korkarım hiç tesadüf etmeyeceğiz birbirimize...
Korkarım hiç karşılaşmayacağız..
Bir kırlangıç bir elektrik direğine konar...
Bir görüşte sevdalanır elektrik direği kırlangıca...
Bir an sonra yerinde duramaz, uçar kırlangıç..
Uçamadığını o zaman farkeder elektrik direği...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver