Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2009, 19:52   #2
PiSLiCk_06
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Koruma Botuma Karşılamayla Beraber Değişik Bi Addon?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
set sahip BEN set sahip2 SEN set sahip3 onlar set sahip4 BİZ bind join - * karsilama proc karsilama { nick uhost hand chan } { global sahip sahip2 sahip3 sahip4 if {$nick==$sahip} { putserv "PRIVMSG $chan :4 5Sunucu 4ROOT5'u 1BEN4 $date $time 5Kanala Giriş Yaptı. 4Hoş Geldin PaTRoN" } elseif {$nick==$sahip2} { putserv "PRIVMSG $chan :4 5Sunucu 4ROOT5'u 1SEn4 $date $time 5Kanala Giriş Yaptı." } elseif {$nick==$sahip3} { putserv "PRIVMSG $chan :4 5Sunucu 4ROOT5'u 1onlar4 $date $time 5Kanala Giriş Yaptı." } elseif {$nick==$sahip4} { putserv "PRIVMSG $chan :4 5Sunucu GörevLisi 1BİZ5 Şu Anda Kanala Giriş Yaptı." ;bu mesaj listede ismi olamayn kullanicilara gonderilecektir.. } else { putserv "PRIVMSG $chan :$nick Hos geldiniz SezGiLi Keyifli Dakikalar Diler... "

set sahip BEN
set sahip2 SEN
set sahip3 onlar
set sahip4 BİZ

burda ben,sen onlar,biz yazan yerlere nıcklerı yaz sonrada mesajlar arasındakı ben sen onlar biz sozcuklerının yerınede aynı nickleri yaz olur... yıne yapamazsa
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ekle yardım edıyım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver