Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2009, 16:31   #1
başkan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koruma Botuma Karşılamayla Beraber Değişik Bi Addon?

arkadaşlar inanın 5 kere aradım ve UNREAL sayfasının 10. sayfasına kadar tek tek baktım. ne deseniz haklısınız. fakat sunlara bi el atın.. Bunlar TCL Dosyası ve Düzeltilmeye İhtayacları Var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
set sahip NİCK1 set sahip2 NİCK2 set sahip3 NİCK3 set sahip4 NİCK4 bind join - * karsilama proc karsilama { nick uhost hand chan } { global sahip sahip2 sahip3 sahip4 if {$nick==$sahip} { putserv "PRIVMSG $chan :4 5Sunucu 4ROOT5'u 1NİCK14 $date $time 5Kanala Giriş Yaptı. 4Hoş Geldin PaTRoN" } elseif {$nick==$sahip2} { putserv "PRIVMSG $chan :4 5Sunucu 4ROOT5'u 1NİCK24 $date $time 5Kanala Giriş Yaptı." } elseif {$nick==$sahip3} { putserv "PRIVMSG $chan :4 5Sunucu 4ROOT5'u 1NİCK34 $date $time 5Kanala Giriş Yaptı." } elseif {$nick==$sahip4} { putserv "PRIVMSG $chan :4 5Sunucu GörevLisi 1NİCK45 Şu Anda Kanala Giriş Yaptı." ;bu mesaj listede ismi olamayn kullanicilara gonderilecektir.. } else { putserv "PRIVMSG $chan :$nick Hos geldiniz SezGiLi Keyifli Dakikalar Diler... "

bunu Gedik Nickli Arkadaş Yapmış Herhalde Tam Bilgim Yok. Ama Buradan Almıştım O Nick Paylaşmıştı. Bunda nick1=BEN nick2=SEN nick3=ONLAR nick4=BİZ olmasını istiyorum servera bu nickler girdiğinde konuşşun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Daha Sonra Koruma Botuma Şöyle Bir Özellik Eklemek İstiyorum. Bot Kanala Gelince @ ( OP ) olmuyor. Ona AOP veya SOP yazmak saçma olur kanımca. Şöyle Bir Addon Var Elimde

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
On *:join:#operhelp,#turkiye,#yönetim:if $nick = $me { /os mode # +o $me }

Kanala Girdiğinde OperServ Onu OP a çekicek. bu ikisini bana .TCL olarak yapıp verecek üstadlar yardımcı olun lütfen..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver