O bedbahtlığın senindir. Çok şükür kimseye iftira atmışlığım yoktur, söyledikledimin hepsinin dayanağı vardır. Said Nursî denen adama iftira atmadım gerçekleri yazdım tabii işine gelmediği için iftira olarak anladın. 3 aylık eğitim görmüş, ne doğru düzgün Türkçe yazabilir, ne doğru düzgün Arapça yazabilir. Allah'ın kitabı varken, imla hatalarıyla dolu bir kitabın neresini okurlar anlamıyorum. Sizi gidi göstermelik Müslümanlar... Neyse gelelim sözde dindar Necip Fazıl'a. Bir de bana cahil dersin Said Nursî konusunda. Senin cahil olduğun apaçık belli. İşte sana en basit kaynak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir videosunda da Atatürk'ü eleştiriyordu tabii ona eleştirmek denirse.
|
Alıntı: |
Atatürk'e hakaret davası
Atatürk aleyhinde işlenen suçlar hakkındaki kanuna aykırı fiilinden dolayı 8 Temmuz 1981 tarihinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ün manevi şahsına hakaret suçundan hüküm giydi. Karar Yargıtay 9. ceza dairesi tarafından onaylandı.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Davaya konu olan "Vatan Haini Değil, Büyük Vatan Dostu Sultan Vahidüddin" adlı kitabın mahkemenin bilirkişi olarak görevlendirdiği Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Başkanı Doç. Dr. Seçil Akgün tarafından herhangi bir suç unsuru teşkil etmediği rapor edilmiş ancak Necip Fazıl "Atatürk'e hakaret etmeye meyilli olmak" gerekçesiyle mahkûm edilmiştir.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Aslında boşa yazdım. Buna da iftira diyeceksin, yalan diyeceksin vesaire vesaire.