Cevap: Cirkin.Net Chat Araması 1. Sayfada
| yaLIn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Tebrikler kardeşim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. inan senden çok ben sevindim. 3 gündür takip ediyorum 9. sıra ile 10. sıra arasi gidip geliyorsun umarım alt sıralardan kurtulup üst sıralara tırmanırsın.Ama en iyisi sağlam adımlarla ilerlemektir.Benm düşüncem 1 hafta kadar siten kalır alt sıralarda daha sonra yükelişe geçer diye düşünüyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. başarılar. | bi önceki postumda söylemiştim 1 hafta kadar ilk sayfada kalır 9. 10. sırada gidip gelir ki öyle oluyor.İlk 3 e giremez diye düşünüyorum çünki ciddi siteler var ilk 5 de. ama 6. sırayı alıp orda kalır,Google sistemi budur, 2. sayfada uzun süre bekletti cirkin.net'i şimdi 1. sayfaya attı deneme süresinde tahmnimce bu şans ı iyi kullanırsa ilk sayfada kalıcı olur ve zamnla da yükselir. başarılar kardeşm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |