Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2009, 23:15   #4
Cihandar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK lılara şehit diyen Yılmaz Erdoğan ve ailesini protesto ediyoruz

zamannda aynı saltanatta aynı toprakda aynı mahsülün ürününü yemişiz
ben hala neyin ayrımını istediklerini anlamyorum
2. sınıfız diyorlar . Amerika 'da gördük zamanında halada var 2. sınıf eğer onlara öyle davranılıyorsa hak hukuk var illa cezamız kesilir.
Amma şuanda kürd türk aynı yerde çalışıp aynı havayı aynı suyu koklayıp içiyorsa ve kendi hür iradesini kullanıp istediğini yapabiliyorsa bunun nesi 2. sınıf
tamam bazı insanlar direk memleketini soruyor ve doğulu oldugnu ögrendiğinde bir başka gözle bakıyor onlar onların İNSAN olamayışıdır.
Gelelim Bu Yılmaz Erdoğan'a adlı kişiliğe (aynaya baktıgı zaman bir kişilik görüyormudur bilmiyorum ama ben bişy görmüyorm) her yazısında asker'e neden bu kadar takıyor anlamıyorm ve onun yaptığı projeleri yere göğe sığdıramayan insanlar bu kişinin basen bölgelerini havalandırmışlar bu kesin madem 2. sınıf 'lar bu sözleri kim söyletirdi bu şahısda bunları bi taraflarına yedirip susardı bu kesin!

Ayrıca PKK'lılara da şehit diyor. Onlar ne için insan vurduklarını bi yerlerde bir yüreği dağladıklarını bilmiyorlar bence
Bize Gelelim BİZ Kendi Topraklarımızı Savunmaya Çalışıyorz Sadece BU

Türkiye Cumhuriyeti Tek'dir TEK Kalacak Bunuda Yattıkları Yerin Tavanına ASSINLAR!

Konu Cihandar tarafından (30 Ağustos 2009 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan