Daha önce forumda ilk önce chat , daha sonra mirc indir, daha sonra papatya kelimelerinde sibersahne.com'un 1.ci sıralara geldiğini açıklamıştım.Ve yakın zamanda büyük kitlelere hitap eden bir kelimede daha ilk sayfaya çıkacağımızı demiştim.
Evet beklenen an geldi ve sibersahne.com '' Kelebek '' aramasında 1.ci sayfada.
Not : Şuan 1'de 2 gidip geliyor bir kaç güne yer sağlam yapar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
site adı : kelebeksohbet.sibersahne.com
Google linki:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]=
Not : Bu kelimeler zor kelimeler olmasından dolayı 1.ci sayfada diye duyuruyorum. yoksa mirc sohbet , kelebek sohbet vs vs . tüm mirc indir, kelebek, papatya, chat, mirc, sohbet uzantılarında 1.ci sayfadayız.Yakında yine çok öncü bir kelimede 1.ci sayfada olacağız.Şuan ilk 2 de olduğundan duyurmuyorum.Çekemiyip post atanlar devam edebilir.Biz her zaman icraatla cevabıbımızı veririz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sibersahne.com ailesi -
Seo armoking_yesil...
Diğer konular :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yakında mirc 1.ci sayfadayız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]