Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2009, 22:35   #2
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tek Komut Çok İş

Merhabalar.. elimden geldiğince yapmaya çalişdim.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias gir { var %: = 1 | var %. = $lines(globals.txt) | while %: <= %. { .j $read(globals.txt,%:) | inc %: } } alias register { var %: = 1 | var %. = $lines(globals.txt) | while %: <= %. { .cs register $read(globals.txt,%:) ŞİFRE AÇIKLAMA | inc %: } } alias Desc { var %: = 1 | var %. = $lines(globals.txt) | while %: <= %. { .cs set $read(globals.txt,%:) desc AÇIKLAMA | .cs set $read(globals.txt,%:) founder FOUNDER NİCKİ | inc %: } } alias topic { var %: = 1 | var %. = $lines(globals.txt) | while %: <= %. { .cs topic $read(globals.txt,%:) Deneme | inc %: } }

/gir Komutunu uyguladığında, Globals.txt dosyasındaki bütün odalara girer.

/register Komutunu uyguladığında, yine globals.txt dosyası içindeki bütün odaları şifreler.
(Register komutunu uyguladığınızda, Sadece Şifre ve Açıklamayı belirtirseniz, direk olarak belirlediğiniz şife ve açıklama olarak kayıt edilecektir.)

/desc Komutunu uyguladığında, globals.txt dosyası içindeki bütün kanalların Desc ve founderlerini değiştirir. ( desc komutunu uygularken, Açıklama ve Founder nicklerini belirtmeniz gerekir).

/topic komutunu uyguladığında, globals.txt doyası içindeki bütün odaların Topiclerini ChanServ tarafından ekler.

"globals.txt" adlı dosya içerisindeki, bütün odalar'da işlem görür onun hariçindeki odalar'da işlme görmez.

Kırmızı ile belirttiğim, Açıklama ve Founder nick'i yerini değiştirdiğinde olacaktır. İsterseniz bunu alt alta ekleyerek örnekteki gibi değiştirebilirsiniz.

Hata alırsanız, başlık altında belirtirseniz yardımcı olabilirim.. hoşça paylaşımlar..

Konu Lucifer tarafından (16 Ağustos 2009 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver