Senine Doğdum Sanki...
Senine Doğdum Sanki... Bir Güzel Akşam Tanıdım Seni Tanıdığım Gün Doğduğum Gündü Sanki Sanki Hayatımda Güneş Doğdu Tekrardan O Doğan Güneş Yeni Bir Hayatın Başlangıcıydı. Tanıdığım Günden Sonra Her şey öyle Değiştiki Her şey öyle güzelleştiki.. Seninle doğup Seninle ölmek istiyor gibiydim artık. Hayat Artık Dolu Dolu olmaya Başladı Aşkın , Saygın , Sevgin , ilgin , Sıcaklıgın Vucudumu Kapladı.. Bu Vucudumu Kaplayan Güzelliklerin Beni Çıldırtıyor Ne Kadar uzak olsanda , Nefesin Sanki Yanımda Sürekli. Her Gece Seninle Yatıp Seninle Kalkıyorum Ellerini Tutacak günü bekliyorum O Sıcaklıgını Hissedecek günü hasretle çekiyorum Ben Seni öyle Sevdimki.. Öyle Sevdimki. Gözümü Kapatıp Seni düşündüğümde Acıyı , Kederi , Hüzünü , Karanlık günleri , Unutuyorum.. Kalbim Senin Aşkın için tebessüm Ediyor. Seninle Tattım Her mutluluğu bırakıp gidersen Inan hiç yaşayamam.. Ben ölürüm , Ama içimdeki bu Sevgi Sana karşı asla ama asla bitmicek.. Belki Mezarda olacam ama mezar’dada bu sevgi olacak okadar şiddetli seviyorum Seni. İyki varsın Hayatımın anlamı.. .; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. eninle Doğdum Sanki;;.. Yazan ; Cemal Kurt not ; Buna şiir 'mi denir baska bişemi bilmem : ) icimden geldi yazdım. |