Cevap: Röportaj : mavericks
Merhabalar, Sohbetim.Com Adına Tşkler beston ve Sayın Root'um mavericks , röportajı zevkle okudum... Sohbetim.Com Kalitesini ve Ayrıcalığını yaşamanın 4. yılını doldurmanın sevincini duyuyorum ... Mükemmel ve örnek bir karakter aranıyorsa sanal ortamda ben bunu sayın Root'um mavericks'le simgelerim ... Teknolojide iletişim dünyasının tartışılmaz yeri olan sanal , ben buna sanreal (sanal-real) karışımı güzelliklerin paylaşım merkezidir Sohbetim.Com diyorum ... Sohbette kaliteyi kendine hedef eden sunucumuz, katılımcılarına her türlü avantajı güncel aktivitelerle , konularla +yeniliklerle sunmanın başarısını yaşıyor ... Bizim hedefimiz kaliteyi düşürmeden kapasiteyi yükseltmek kalitesi düşük bir sunucunun kapasiteside gelip geçicidir. Sohbetim.Com'un Yıllara dayanan yönetim kadrosunu son zamanlarda çoğalan yeni site heveslisi girişimcilerin rakip rolüne bürünmesi hiç etkilememiştir. Sayın Root'um mavericks bu harika sanal sohbet ortamı yapılaşmasını biz sunucu paylaşımcılarına başarı ile sağlıyor , kendisine ve kadrosuna buradan çok çok Tşkler ediyorum ... Hedeflerinin amacına ulaşması Dilegimle ... Sohbetim.Com Ortamını Tanımayanı Çok Şey Kaybetmiş Sayıyorum ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|