Cevap: Erkeklerin kadınsı yanları..
Konu başlığı ile yazdıklarınız (yada bir yerlerden bulup kopyala-yapıştır yaptığınız şey) uyuşmuyor.Konu başlığı sanki fiziksel bir durumu çağrıştırıyor gibi?
* Aşk ; metroseksüel erkek tipinin tanımlanmasıyla keşfedilmedi.Sonuçta bizlerde duygu sahibiyiz ve aşkı yaşamak\sahiplenmek bir bayanın olduğu kadar erkeğinde hissedebileceği duygulardır.Hatta bir bayandan daha korkusuzca yaşarız bu duyguyu.
* Evet kozmetik dünyası erkeklerede hitap etmeye başladı.Bakımlı olmak,temiz ve özenli giyinmek konusunda erkeklerin eskiye oranla daha çok seçenekleri var.Ayakkabılar hariç !
* Ben şahsen alışveriş denildiğinde kendim için uygun zamanda , ihtiyacım olan(gerekli olan) ürünü aramayı severim.Bu da beni alışveriş delisi biri yapmıyor.
* 3 kişinin bir araya gelip alenen dedikodu yapıyor görüntüsü,erkeklerden ziyade bayanlara göre bir durumu çağrıştırır bana. "Beyler,bugün buraya karşı ki komşunun yaptığı çılgınlığı konuşmaya geldik" türünden benzer bir giriş cümlesiyle toplandığımı hatırlamıyorum!
* Kariyer'mi yoksa Aşk'mı ? deseler.Elbette Kariyer derim.
Kendimce yorumlarımı dile getirdim,iyi forumlar dilerim... |