Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Temmuz 2009, 02:32   #1
SuNSeT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
m3u, müzik formatı, drwtsnexe,exporlerexe hataları.

Selam arkadaşlar, belki bir çok kişinin başına gelmiştir bu explorer.exe hatası v ardından gelen, dr watson yani, drwtsn.exe hatası, bu ikisi içinde şarkı olan bir klasöre girdigimde hata veriyor, codek dosyalarından dır dedim, codek paketi yükledim, ama pc'yi henüz yeniden başlatmış değilim, belki başlatsam olucak :F
tabi konu açmadan bir araştırma yaptım, örneğin şarkının bulundugu klasörün özelliklerine girip özelleştir kısmındaki, " ne tür bir klasör istiyorsunuz " seçenegini, " belğer, her tür dosya için " yapıp aktifleştirdim, ama buda çare etmedi, hariçi olarak yine google vasıtasıyla araştırmalarımda, regedit'den belirli kısımlardaki dword değerlerinin silinmesi dahilinde, problemin yaşanmıyaçagını belirtmişler, onuda denedim olmadı, bir cod'u *.reg uzantısıyla kayıt yapıp kayıt defterine yazdırdım, buda care etmedi

*.reg cözümü
başlat -> calıştır -> notepad , içine
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer]
"DesktopProcess"=dword:00000001

-
ctrl+s tüm dosyalar yapıp, uzantısını *.reg olarak kayıt.

*dword değeri silme cözümü
başlat -> calıştır -> regedit
Satıra gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D9 4-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32
ve silin.

-

*bu cözümü anlıyamadım,
başlat -> calıştır -> regedit
"regsvr32 -u shmedia.dll" tireleri yazmiycaksiniz

-

*drwtsn32 cözümü;
başlat -> calıştır -> drwtsn32
Açılan Dr watson programında,

Mancukya Nickli Üyeden Alıntı
acilan kutuda 1 ve 2 ci kutu isaretli olmuyacak 4 5 6 isaretli olucak 7 ci kutu isaretsiz olucak tamam yada ok basin kapatin

denmiş, bunda ise, bende 7 kutu değilde, 6 kutucuk var, ve buda olmadı haliyle.
şimdi bu bilgiler ile, bana yardımlarını gösteriçek arkadaşlar vardır umarım, kurtulurum şu hatalardan, ve son olarak, bilgisayarımdaki tüm müzik dosyalarının özellikler kısmındaki dosya türü: " M3U Dosya bicimi " olarak gözüküyor, ama farklı aç sekmesindeki olaya gelinçe " *.mp3 " oldugu gözüküyor, bunuda anlamadım.

edit: Her klasörde vermiyor bu hataları, örnegin teoman'a giriyorum vermiyor, rockA'ya giriyorum veriyor, adamına göre muamelemi yapiyor onuda anlamadım ya :f

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

m3u:
Dosya uzantısı: M3U
Uzun Tam Adı: Media Mp3 Playlist dosyası
Dosya Açıklaması: Mp3 ve diğer tipteki müzik dosyalarını çalmak için kullanılan liste dosyasıdır.

Bu dosyanın içinde müzik bulunmaz, sadece mp3 dosyalarının adı yazı listesi şeklinde bulunur.

-

işin yoksa geçe geçe uraş dur işte xd (= tşkler..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver