Cevap: Röportaj : mavericks
Öncelikle Bu Röportajda Emeği geçen Herkeze Teşekkür Ederim. Sohbetim.Com'da Yaklasık 1 Senedir Bulunmaktayım ve ilk geldigim günden itibaren Orda yetkiliyim ve Halada devam ediyorum öncelikle mavericks ve Altinkalp'e Teşekkür Etmek isterim Bizlere Böyle Bir Sunucuyu Açtıkları için. ProfesyoneL IRC hayatıma Sohbetim.Com'da Basladım ve ilk girdigim Anda Sohbetimin Bagımlısı Oldum ve Orda Bulunmakdan Son derece Mutluyum. mavericks Kendisi Root'umdur. çok iyi Bir insan onu Anlatmak mümkün değil Açıkcası çok Adaletli ve iyi niyetli birisi. her konuda Adaletli davranması çok iyi bir Yönetici Oldugunuda zaten Ön Plana çıkartıyor. Örnek bir Kişiliktir ve Daha neler Söylesem bile Azdır Onun için. Hep Elinden gelenin En iyisini Yapmaya çalışan birisi Sohbetim.Com icin Yaptıkları ve Yaptığı işlerle Bize Heycan vermesi. insanlara güzel Kaliteli bir Sohbet ortamı Sunması ve En Önemlisi Örnek Bir Yönetici olması Yeterli bir Seçenek. Her Şey gönlünce Olsun mavericks. IRC Forumlarınıda Takip ediyorum zaman Buldukca ve çok iyi işler Yapıyorsunuz IRC'e gönül verenlerin Burda Bulunması çok güzel Bence Bir şey daha beston Senin Röportajların zevki Bir Başka Ayrı bir Keyif veriyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. diğer yaptıgın Sunucu Sahiplerinin Röportajlarının Hepsini Okudum ve çok keyif verici gercekten de işini çok iyi Yapıyorsun Sanada Burdan ve Sohbetim.Com Adına Teşekkür Ederim. iyi çalışmalar Kolay gelsin. ExcaLibuR
Konu Ryµ tarafından (16 Temmuz 2009 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.
Sebep: değişim
|