|
Heartbroken Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Selamlar Cümleten Kolay gelsin.. Bir süredir bad ident korumaları arayıp bulup üstlerinden birkaç değişiklik yaparak denemeler yapıyorum ama kafamda tasarladığım işi bir türlü yaptıramadım. Yaklaşık son 2 saattir burdaki konulara bakıyorum yine maalesef aradığıma benzer bir konuya code a rastlamak nasip olmayınca bende ayrı bir konu başlığı açıp sormak zorunda kaldım .yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim. Olay şu ki bulunduğum sunucu pek çok sunucunun bir araya geldiği Link'' attığı Büyük bir sunucu .Bu sunucu içindede birbirinden farklı programlar için açılmış resmi yardım kanalları var.bende böyle bir resmi yardım kanalında Founderlık Helperlık görevini Yürütmeye çalışıyorum son birkaç yıldır. Sorun Farklı bir program kullanan userların kanala girip yardım istemesi kanaldan diledikleri gibi faydalanabilmelerini önlemek adına identlerine bakarak ki bu farklı program identleri Default olarak atanıor ve ayırt edici olacak şekilde belli 4 haneli sayı dizisi ve gelişi güzel sıra gelen sayılar şeklinde oluyorlar Örnek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu kullanıcı identinindeki ilk 4 haneli sayı dizisi onun kullandığı program için ayırd edici bu kullanıcıyla aynı programı kullanlar 5510*????@* yada 5515*????@* vs gibi identlere sahip oluyorlar.burdan ayırt edip bu kişileri kanalıma geldiklerinde kickleyebiliyor yada oto banlıyabiliyorum.Benim isteğim bunları böyle ident sahiplerini atmak değilde girdikleri anda kanalda konuşmalarını yardımdan faydalabilmelerini engellemek için oto ignore etmek kanalda* ve + kullanıcı isim hanesinde yazana göre tanımlayabilecek ve kanalda atmak yerine sadece kanalda ignore edip faydalanmasını engelleyecek bir kod aradığım bad ident vs gibi korumalarla oynayıp ki bunlar ya kicklemek ya banlamak hatta oto akick eklemek üzere yapılmış Codelardı rastladıklarım onları kanalda userı ignore edecek şekilde çevirmeye çalıştım ancak defalarca denememe deneme -yanılma yöntemiyle doğru Code bulmaya çalışmama rağmen başaramadım istediğimi yaptırtmayı. Teşekkürler .İyi Günler Herkeze |
istenen buydu. konu başka yerlere mi kaydı benmi yeterince anlatamadım. aslında uzun uzadıya anllatmaya çalıştımdı ki yanlış anlama olmasın dei ama ..