Ne güzeL başlamıştık deiLmi MasaL gibi Rüya gibi Ne kadar bağLanmıştık birbirimize Ne kadar sevmiştik Her zaman kıskanıLan imreniLen çift oLmayı başarmıştık İstemeyenler ayırmaya çaLışanLar oLdukça daha çok bağlanmıştık birbirimize Daha çok sevip Bütün oLmuştuk Geçti bak hepsi Bitti Bittik Yenik düştük ucuz oyunLara HerşeyinLe çekerken seni Her Her haLimLe sen çekerken beni DeLi gibi kıskanırken Sensiz bir hayatı düŞünemezken Bak ßittik ßitti... Hani hayaller kurardık hiç ayrılmayacaktık. Küçük sorunları dert etmeyecek Büyükleriyse beraber çözecektik Bende sorun çözecek gücü biLe bırakmadın sevgiLi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Keşke kırmasaydın beni o kdr Üzmemek için biraz Olsun çaba gösterseydin Biraz Olsun güvenip anLasaydın beni Hep yıkmasaydın keşke beni Hep üzmeyi başarmasaydın Biraz Olsun farkLı birşeyler yapmayı deneseydin sevgiLi... Bak iŞte ßittik ßitti... ßen senin için ßişeylerden vazgeçtim Sende ßenim için piŞman olacaksın ßiliyorm özürdiLerim Şimdi çıkıyorum hayatından Mutluluklar diliyorum sana Herşey gönLünden geçtiği gibi güzeL Olsun ßeLki benim kadar seveni buLamazsın ßeLki ßeni sevdiğin kadar da kimseyi sevemezsin Ama nolur sev ßi ßaşkasını ßittik... Şunu ßiL mutLu oLman iÇin her zaman dua edeceğim Sen mutLu oL o ßiLe yeter bana Seni hala Çok Seviyorum Şimdi ikimizinde geceLeri çok farkLı
Birimiz başını yastığa koyuyor
Birimiz başka birinin omzunda
Ve ikimizde değişik başlıyoruz güne
Birimiz uykusuz kaLmış
Birimiz yarinin koynunda...
(aLıntı deiLdir)