Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2009, 00:42   #30
Cemalizim
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 11. Hafta "Çok Bilmiş" Cemalizm

BLaCK_and_WHiTe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dondurma var mı dondurma?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öldükten sonra dondurma var mı?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ara başarılı sitelere imza atarken üretkenliğin niye durdu?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ara birçok mirc kodunda da imzan vardı neden artık yok?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üretkenliğinin kesilmesinin bir sebebi var mı?

Merhaba BLaCK_and_WHiTe

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öldükten sonra dondurma var mı?

Ne Dondurması , Dondurmamı Çekti Canın

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ara başarılı sitelere imza atarken üretkenliğin niye durdu?

Atıyordukda Gerçektende Attım Kendi Çapımda - Ama işte Baktım Uğraş Istıyor , Emek Istıyor , Zaman Istıyor Ben Cok Sabırsız Insan olduğumdan Sabredemiyorum Bazı Şeyleri ve Sinirli olduğumdan Genelde o Tarz Beni Çok Geriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ara birçok mirc kodunda da imzan vardı neden artık yok?

mIRC Kodun'da Imzam Var Derken ? Ya aslında Önemli birşey değil Ama uğraşıyordum mIRC kodları ile Kafamda Düsünüyordum Nasıl olur Diye bu Hayla Düsünüyorum Ama Çok Uçuyorum Kodlar'da Olmıcak Şeylere Kafa yoruyorum Sonrada boşver diyorum.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üretkenliğinin kesilmesinin bir sebebi var mı?

Evet Üretkendim , Çalışkandım Mesela ? Çok Koşan Çabuk Yorulur. O Misal Az Dinleniyorum Bakıyorum öyle Ama Yakın Zamanda Büyük bir girişim Yapabilirim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver