14 Temmuz 2009, 00:42
|
#30 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 11. Hafta "Çok Bilmiş" Cemalizm
Merhaba BLaCK_and_WHiTe [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öldükten sonra dondurma var mı? Ne Dondurması , Dondurmamı Çekti Canın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ara başarılı sitelere imza atarken üretkenliğin niye durdu? Atıyordukda Gerçektende Attım Kendi Çapımda - Ama işte Baktım Uğraş Istıyor , Emek Istıyor , Zaman Istıyor Ben Cok Sabırsız Insan olduğumdan Sabredemiyorum Bazı Şeyleri ve Sinirli olduğumdan Genelde o Tarz Beni Çok Geriyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ara birçok mirc kodunda da imzan vardı neden artık yok? mIRC Kodun'da Imzam Var Derken ? Ya aslında Önemli birşey değil Ama uğraşıyordum mIRC kodları ile Kafamda Düsünüyordum Nasıl olur Diye bu Hayla Düsünüyorum Ama Çok Uçuyorum Kodlar'da Olmıcak Şeylere Kafa yoruyorum Sonrada boşver diyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üretkenliğinin kesilmesinin bir sebebi var mı? Evet Üretkendim , Çalışkandım Mesela ? Çok Koşan Çabuk Yorulur. O Misal Az Dinleniyorum Bakıyorum öyle Ama Yakın Zamanda Büyük bir girişim Yapabilirim. |
| |