Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2009, 00:34   #29
Cemalizim
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 11. Hafta "Çok Bilmiş" Cemalizm

Acura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Cemalizm Belki Çok Soru Soruyorsun Diye Kızıcaksın Ama İf'nin Demirbaşlarından Sayılırsın Ondan Bu Kadar Çok Soru Soruyorum bu Yüzden Kusura Bakmayın

Hayatınızda Yengemiz Olan ( Aybüke ) speLL Arkadaşımızdan Önce Sanaldan Girenler Oldumu ?

Hayatınızda Yengemiz Olan ( Aybüke ) speLL Arkadaşımızdan Önce Kac Bayan İle Hayatınızı Paylaştınız ?

Aşkınız İçin Ailenizi Karşınıza Alırmısınız ?

Hani Demişsiniz speLL İle Daha Reelde Görüşmedik Diye Mesela Otobüstesiniz Güzel Bir Kız Size Birşeyler Sorup İş Atıyor İse Siz Naparsınız

Merhaba Acura

Hayatınızda Yengemiz Olan ( Aybüke ) speLL Arkadaşımızdan Önce Sanaldan Girenler Oldumu ?

Tabikide Oldu ..

Hayatınızda Yengemiz Olan ( Aybüke ) speLL Arkadaşımızdan Önce Kac Bayan İle Hayatınızı Paylaştınız ?

Pek Sayılmaz 4 - 5 Felan.

Aşkınız İçin Ailenizi Karşınıza Alırmısınız ?

Benim Aşkım Alıyorsa Ben Neden Almayım ? Almasada , Ben Alırım Ama Yerinde Saygıyı Aşmadan.

Hani Demişsiniz speLL İle Daha Reelde Görüşmedik Diye Mesela Otobüstesiniz Güzel Bir Kız Size Birşeyler Sorup İş Atıyor İse Siz Naparsınız ?

Gerçek Konuşmak Gerekirse , Normalde Mesela Çarşı olsun Sokak olsun Farklı 1 Ortam oLsun Uzak Duruyorum o Tarz Şeylerden / Kızlar kişiler yani Yanaşacanı Sanmam kızın , Yanaşsada ben yanaşmam.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver