Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2009, 18:43   #22
Cemalizim
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 11. Hafta "Çok Bilmiş" Cemalizm

She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Cemalizim;
  • Forumda kimlerle realde tanıştınız ve tanışmak istersiniz?
  • Neden İF? İF'in sende ki anlamı nedir?
  • Yakın ailen dışında, bu adamı kendime örnek almıştım yada alıyorum dediğin biri varmı?
  • Hayatında değer verdiğin kişiler kimler?

Merhaba She

Forumda kimlerle realde tanıştınız ve tanışmak istersiniz?

Tanıştığım ; @HMET - Yanki - DelisinSen - RebeLLious -
Tanışmak Istediklerim ; SpeLL - z-net - L4roxyL - Nuclear - EkseL - Drazen - Nistelroy - Thief vs war biraz Daha.

Neden İF? İF'in sende ki anlamı nedir?

Neden İF ; IRCForumları.Net - Bağımlılık olmuş Siz Nasıl Bir - Sigara - İçki Bırakamıyorsanız - Bende IF Bırakamıyorum . O yüzden IF diyorum.. Bir Çok Kişi Bağımlı olduğu Gibi. Ve IF Ortamı Güzel IRCD Ağırlıklı olduğu Icın Ircd'e girdik biliriz Daha iyi oluyor.

İF'in Anlamı ; İF Benim Icın Önemli Bir Anlam İçeriyor Çünkü Burada Herşey Var Hemde Herşey - Aşk - dostluk - İnsanlık - kötüler'de var ama onlarda Tadı Tuzu. Ve IF'te Bir Çok Şey Öğreniyorsun Tabi Bunları Baska Yerdede öğrenebilirsin Ama Burası Ayrı Mekan.

Yakın ailen dışında, bu adamı kendime örnek almıştım yada alıyorum dediğin biri varmı?

Kimseyi Örnek Almadım / Bazıları Beni Örnek Alsınlar. Ama Beğendiğim Kişiler Vardır o Farklı Örnek Farklı Benim Icın.

Hayatında değer verdiğin kişiler kimler?

ilk Olarak SpeLL " Aybüke'm " Benim Icın Anlatılmaz Değere Sahip Bu Aralar Her Dakikam Aybüke'm.
Ailem Var Tabiki Pek Anlaşamasamda Sevgimi belli Etmesemde - Severim Sayarım Değerlidir olmasa olmardan.
Kankam Birde * Onuda Seviyorum Kalbi yüregi Çok güzel ve önemsediğim değer verdiklerimden.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver