Başımdan Geçti :)
Merb. Arkadaşlar Başımdan Geçen Bir Olayı Anlatmak Ve Sima'nızda Birazda Olsa Tebessüm Belirttirmek İstiyorum... Olay Semt'i : Marmaris Olay Yeri : Telefon Bayii Olay Konusu : Vodafone Hattım Var Ve Faturasını Ödemeye Gitmek İçin Yola Koyuldum.... Biraz İşlerim Vardı onları Hallettikden Sonra Vodafone Hattımın Faturasını Ödemek İçin Vodafone Bayii Aradım Ve Buldum Tabelasını Gözümden Geçirdim Vodafone Olduğna Karar Vererek İçeri Girdim. Bayii Çalışanı Bayan İle Aramda Geçen Dialog : Bayii Çalışanı Bayan : Merb. Hoşgeldiniz Ben : Merb. Teşekkürler Hattımın Faturasını Ödicektim Ben Bayii Çalışanı Bayan : Nakit mi Kredi Kartımı Ben : Nakit Nakit Bayii Çalışanı Bayan : Tabii ki numaranızı Söyleyin Ben : 0543 920 ** ** Bayii Çalışanı Bayan : Hemen Kontrol Ediyorum Bayii Çalışanı Bayan : Bu Numaranın Borcu Bulunmamakta Ben : Yok Nasıl Olur Daha Ödemedim Faturayı Tekrar Bakın Lütfen Yanlışınız Var Bayii Çalışanı Bayan : Tabii Tekrar Söyleyin numarayı Ben : 0543 920 ** ** Bayii Çalışanı Bayan : Tekrar Kontrol Ediyorum Bayii Çalışanı Bayan : Hayır Bu Numaranın Borcu Bulunmamakta Ben : Ya Nasıl Olur Bu Bayii Çalışanı Bayan : Siz Hangi Tarifedesiniz? Ben : Vodafone Sınırsız Bayii Çalışanı Bayan : Peki Bize Geçiş Yaptınız mı ? Ben : Nasıl Yaani Size Geçiş ? Nie Yapıyım ki (Derken Buranın Vodafone Bayii olup olmadığının Şüphesine Düştüm Ve Gözlerimle İçersini Süzmeye Başladım Amblem Görürüm die Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Bayii Çalışanı Bayan : E Burası Avea Bayii Ben : A! Pardon Ya Kusura Bakmayın Gerçekden O Gün çok Dalgınmışım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu eXLove tarafından (12 Temmuz 2009 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.
|