12 Temmuz 2009, 20:43
|
#14 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 11. Hafta "Çok Bilmiş" Cemalizm
| NisteLRooy Nickli Üyeden Alıntı
| Cemalim Soru 1; Aşk nedir. Soru 2; Zamani geri cevirmek istersen neleri Deeğiştirmek istersin. Soru 3; vazgecilmezlerin nelerdir. Soru 4; Spell i ne kadar seviyorsun. Soru 5; okul bitince iş hayatına atılcakmısın.. | Merhaba NisteLRooy Soru 1; Aşk nedir. CEVAP 1; Aşk Benim İçin Aslında Tanımsız Birşey Herkez Birşey Der Ama Bende Birşey Söylemem Gerekirse , Söylerim." Aşk -> Ikı Karşılıklı Cinsin Bir Birlerine Saygı , Sevgi , ilgi , Hoş Görü , Paylaşım , Özen - Göstermesi - vermesidir. Soru 2; Zamani geri cevirmek istersen neleri Değiştirmek istersin. Cevap 2; Zamanında Yaptıgım Bazı Bir Takım Hataları - Bunun Dısında Birşey Yok - Herşey yerinde. Soru 3; vazgecilmezlerin nelerdir. Cevap 3; Aybüke'm - Aile'm , Bilgisayar'ım , IrcForumları , Kankam Birde... Başka Birşey Yok. Soru 4; Spell i ne kadar seviyorsun. Cevap 4; Aybüke'mi Sevdiğimi Kelimelere Sığdıramamki Bildiğim Tek birşey Var Bana göre tabiki.. Dünyalar Kadar Seviyorum.. - Aklıma Gelince Çıldırıyor Kalbim o derece. Soru 5; okul bitince iş hayatına atılcakmısın.. Cevap 5; Okul Lise Bitirdim , Sonrası yok Okumuyorum İş Hayatına Asker'den Sonra Atılmayı Düşünüyorum Bazı plan projelerim var. |
| |