|
neverbackdown Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Konuları incelememişsinki, boş boş post atiyorsun.. Mantığını inceleyerek kendi codeni yapman için onları verdim, Unutmaki burada kimse sana code yazmak zorunda değil, Diğer Açılmış konuları incelersen, mantığını yürütebilir takıldığın yerde buraya paylaşir devamını getiririz, Armut piş ağzıma düş değil yani kapiş?
|
Evet bana kimse code yazmak zorunda degil zaten de Ben burada kimseye illa benim codemi yazıcaksınız yok yazmazsanız şöyle yaparım böyle yaparım türü bişey söylemiyorum ki. Rica ettim sadece yapandan da allah razı olsun yapmayanda
Burası IRCFORUMLARI' Eğer burada ben sorumu sormadıktan sonra ki zaten kendim bilsem bu konuda bişeyler kendim yapardım demekki yardıma ihtiyacımız var ki buırada soruyoruz dimi kardeşim ? Bu arada Arama motorunu göstermeseydin Aklıma gelmiyordu!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Senin gibileri iyi bilirim Sırf mesaj sayım yükselsin diye böyle yazarlar arasıra arama motorunu gösterirler.. Ben zaten kendi konumla alakalı bi konu bulsaydım burada sormazdım heralde.Senin forumda yazdıgın mesajlara baktımda genel itibariyle hepsi aynı içerik Arama motorunu Kullanın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gerçekten iyi bir yöntem seçmişsin tebrik ediyorum seni. Bizim gözümüz Aklımız beynimiz yok zaten Arama motorunu görmüyoruz orda!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.