Cevap: Proxy Koruması
Nebiliym ben kardeşim sorun çözüldü, Allah razı olsun emeğine desteğine, çok teşekkür ederim sağol, az önce tor ile deneme yaptım ve anında attı, sorun şundan kaynaklanıyormuş, proxy koruma botumuzun .conf dosyasında #
Botun girmeye calisacagi server listesi..
set servers {
irc.i.net:6667 << ben burayı bu şekilde yazmıştım plesk sisteme çevrildi diye ama putty adresi öyle olduğu için yazmıştım, hal böyle olunca proxy koruma botumuz proxy ve proxy2.txt dosyalarını oluşturdu fakat proxy ve tor ip adreslerini eklemedi, hostçulara bahsettim bu durumdan ve bana dedilerki: cpanelden pleske geçmenin irc üzerinde etkisi yok dediler, ve ben de proxy.conf dosyasını aşağıdaki gibi düzelttim #
Botun girmeye calisacagi server listesi..
set servers { SUNUCU İP ADRESİM:6667 tekrar servera soktum ve tor ile deneme yaptım anında attı, kardeşlerim süper çalışıyor, Nebiliymben kardeşimin başını ağrıttım hata bendeymiş, çok güzel çalışıyor botu Allah razı olsun ilgilendiğin için dinlediğin için bizi
--------------------------
hayret gerçekten baktım yine boşalmış dosyalar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( bomboş proxy ve proxy2.txt Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( boyutları "0 kb"
Konu cszero tarafından (05 Temmuz 2009 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.
|