Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Haziran 2009, 18:10   #1542
TUNAHAN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (16)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cr Server de Nick Degisemiyorum

Paraxone Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
I just checked the verification tracks, and I see them all as being available. You should not have a trouble identifying. You should only be affected by that if you *fail* identifications. Did you?

As for the "Fast Nick Change" thing, if you are running a mIRC bot, I will try to find you online to explain how you can code it to avoid this.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Güzel Bir Copy Paste Yapmisinda...Türkcesi Faydasi YARDIMIN Ne denli iyi olcak onuda bilemicem.

Neyse.Konuyu DAGITMAN Bildigimi Anlatayim.
Simdi Arkadasin Soruna Yardim Etmeye Calisalim.Dikkat edecegin Konu Herhangi Bir Kanalin +denrtL olmicak Modesi. +de olmicak yani
Kendi Oper Olan Nickini Oper Actik Sonra Girebiliyorsun. Örnegin Söyle.Sqline Almisan Nickini yani /os sqline add Nick onu ilkin cikarin /os sqline del Nick girmen icin yada operini girersin
/oper AHMET xxx
/nick AHMET
/pass camidilencisi
Nickinide. Girdin Daha Önceki Nickin. Oper Oldugu icin:
Varsa Sende irc.Cr Panelin Ordan Security Tikla Prohibited Opjeckts Tikla
Orda Yasaklanmis. Özel Admin Root. Yasaklanmis Nickleri. Görebilirsin Muhakkak Seninde Nickin o Panel Statusunde Yer Aliyordur.Delete
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Benim Bildigim Bu Kadar Elbet Benden iyi Ustalar cikip Sana Yolu Gösterceklerdir. Ama. Bu Söledigimde Dogru.
Kolay Gelsin.

Konu TUNAHAN tarafından (27 Haziran 2009 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver