Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2005, 13:52   #54
Utku
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Volkan rezil ya, adamlar resmen dalga geçtiler, oyuncak ettiler defansı da kaleciyi de. Zaten ilk golü bacaklarının arasından yedi volkancığım, afiyet olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Volkan çok kıçı kalkık bi kaleci. Kendini birşey sanan bi tip. Sahada abuk subuk hareketler yapıyor, geçen haftaki vestel manisaspor maçını izleyenler bilir mesela. Adam ne diye kaleci olmuşsa, kaleyi kapatmayı beceremiyor. Ben şahsen volkanın isviçre maçında yediği golü bile hatalı buluyorum.

Diğer oyuncular hakkında söyleyecek fazla birşey yok. Appiah'ın lakabı fırtınaymış, o olsa olsa sinek vızıltısı olur. Arada 2 3 iyi oynayan adam çıksa da GAVURLAR TAKIMI fenerbahçe adam olmaz. Maçı iyi oynayan taraf kazandı. Ama şundan da eminim ki fenerbahçeyi bu kadar küçümsemeselerdi kaçan 2 3 tane %100lük gol pozisyonu olduğunu da hesaba katarsak 4 gol az bile.

Bu arada gol ortalamasını 2'den 6'ya çıkartmasına yardımcı olan fenerbahçeye Shevchenko adına teşekkür ediyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan