Sevmek; seni seviyorum derken titremektir..
Eğer seviyorsa insan sevdiğini gördüğünde kalbi hızlı hızlı çarpar, boğazından çıkıverecekmiş gibi gelir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevdiğini gördükten sonra akşama kadar etrafına neşe saçar insan eğer seviyorsa. Eğer akşam görmüşse sabaha kadar saçar tabi :p
Seviyorsa insan sevdiği uğruna herşeyden vazgeçebilmeli..
Sigara tiryakisisin, ama sevdiğin "n'olur onu içme" diyor, bir tane daha yakarsan ayıp, bırakıcaksın..
Uykudan yeni kalktın, ne kahvaltı ettin, ne üzerini değiştirdin pat bi mesaj geldi "aşkım ben cafeye iniyorum hadi sende gel" yazıyor..
Kendi kendine tepkin; "yaaaa ben daha kahvaltı bile etmedim, pff.." olmayacak;
"Yaşasın, hemen üzerimi değiştirip gidiyorum laylaylay (şarkı söylemek:p)" gibi olacak ki sevdiğin belli olsun..
Dışarıya çıkarken hava sıcaktı, ama akşam üzeri ayaz oldu. Sende mont vardı ama sevdiğin üzerine bişey almadı... "Bak çıkartırsan konuşmam" dese bile o montu çıkarıp zorla onun üzerine giydireceksin. Sen üşümezsin ki sevdiğinin, sevmenin sıcaklığıyla..
Onun gözlerinin içine baktığında için eriyorsa ve sana 'aşkım' dediğinde gözlerin gülüyor ve dünyalar senin oluyorsa seviyorsun demektir..
.
.
.
bana bırakırsanız 3 gün hiç durmadan anlatırım çünkü seviyorum, hatta AŞIĞIM Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |