Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2005, 13:16   #53
Hercules
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Adamların eksikleri vardı ama yerlerini dolduranlarında en az onlar kadar iyi oldukları gözden kaçmadı.
Fenerbahçeninde en önemli 3 brezilyalısı yoktu, buna ne demeli ?
Luciano; bu adam sürpriz oyuncu. Bayılıyorum futboluna, zırt pırt biyerlerden çıkıp takımı kurtardığını çok gördüm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ve diğer iki brezilyalıda bir ton para ödenipte alınmış geldikleri yerlerin hemen hemen en iyileri sayılabilecek adamlar.. Hadi bunları bi kenara bıraktık diyelim, onların yerine oynayanlar kim yahu ? Yemin ediyorum dün akşam 'önder' di sanırım ilk defa duydum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Servet, Luciano 'nun yerini doldurması imkansız..
Deniz, bence yerinin hakkını verdi.
Kemal sonradan girmiş olmasına rağmen hiçbir aktivitesini göremedik.
Ama bana göre gecenin yıldızı fenerbahçe tarafında Apiah ve Volkan 'dı. Volkanın yediği hiç bir golun HATALI olduğuna şahsen bir kaleci olarak inanmıyorum, ama savunmanın ki savunmayı bir kenara bırakalım orta sahanın maçta çok çok hatası vardı. Anelkanın pek bişey yaptığı söylenemez çünkü istediği topları alamadı. Yani akşam fenerbahçe takım oyunun tam anlamıyla yakalayamadı. Zaten bilindiği gib TAKIM OYUNU bireysel oyun oturduktan sonra sergilenecek oyundur ve bireysel hataların çok fazla olduğu bir maçtı. Ama sağlık olsun, kabul ediyoruz ki Milan çok büyük bir takım ve maçı hak eden taraf bence onlardı.
not: Fenerbahçe bu son Milan maçıyla beraber İtalyan takımlarıyla oynadığı 10 maçın 9'unu kaybetti. Kazandığı maç ise 1999 yılında Parma ile Kadıköyde oynadığı maçtı...
Saygılar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan