Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2009, 06:09   #259
atear
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fenerbahçe Hakkında Herşey

Fenerbahçe Merzifon Futbol Altyapı Okulu açıldı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam eden Fenerbahçe futbol alt yapı okullarına bir yenisi daha eklendi. Fenerbahçe Merzifon Futbol Altyapı Okulu, düzenlenen törenle açıldı.
Törene Merzifon Kaymakamı Kazım Tekin, Merzifon Milli Eğitim Müdürü Şinasi Adıbelli, Merzifon Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Özcan, Fenerbahçe Futbol Altyapı Okulları Genel Koordinatör Yardımcısı Erhan Güventürk, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Merzifon Altyapı Okulu Sorumlusu Kenan Özdilek, "İlçemizde bulunan gençlerimizin spor faaliyetlerinde daha aktif olmasını sağlamak amacıyla Fenerbahçe Futbol Altyapı Okulunu açtık. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Törende daha sonra Merzifon Milli Eğitim Müdürü Şinasi Adıbelli, Merzifon Eğitilebilir Zihinsel Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan büyük bir Fenerbahçe armasını, Başkanımız Aziz Yıldırım'a iletilmesi için Fenerbahçe Futbol altyapı Genel Koordinatör Yardımcısı Erhan Güventürk'e verdi.. Açılış toplu halde çekilen hatıra fotoğrafı ve tezahüratlarla sona erdi.
Merzifon Fenerbahçe Futbol Altyapı Okulu'nda yaz dönemi boyunca pazartesi, çarşamba ve cumartesi olmak üzere haftada üç gün çalışılacak. Açılışa katılanlar, Merzifon'daki öğrencilerin sportif anlamda gelişmelerini sağlayacak bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver