Ben oraya baktım evet. Zaten o listede ilgili resimde gösterilen "unreal" isimli dosyayı kastetmiştim. O bende yok. wget ile 4 tane çektim ama hiçbirinden "unreal" diye bir dosya çıkmadı. sanırım bizim editlememiz gereken dosyalardan biri de bu.
./Config sonu "make" uygulandığındaki hata mesajını henüz çözebilmiş değilim. Belki "unreal" i bulmam da bir anlam ifade etmeyebilir. Ama bilmediğim için bir de öyle deneyeyim istedim.
Örneğin "make" komutundan sonra belirttiğim gibi:
"make: *** Hedefler belirtilmediğinden make dosyası yok. Durdu."
diyor. Ben sadece önemli olmayacağına ihtimal verdiğim için "./unreal start" aşamasına geçip bu konudaki eksikliklerde yardım istedim. Bu da belirttiğim gibi eksik olan dosyalar. Erre arkadaşımız da sizler gibi sağolsun güzel anlatmış bunları ama daha detaylı olsa isabet olurdu düşüncesindeyim. Anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim. Sanırım anlatılanları örneğin bir shell hizmeti veren veya irc sunucusuna sahip deneyimli bir arkadaşımız oldukça teferruatlı bulmuştur. Zira benim bulamadığım "unreal" dosyasının ne olduğunu zaten biliyordur. "make" hatasını hemen gözünde canlandırıp bir sebep sonuç tahlili yapmıştır. Ama benim bilgim o düzeyde olmadığı için bu tür bir yardım istememi anlayışınıza bırakıyorum arkadaşlar.
Şimdi bunları da belirttikten sonra ricam: eğer elinde bu dosyaların bulunduğu arkadaşlar bu konudaki bilgi ve paylaşımlarını iletirse minnettar olurum.
İlginiz için tekrardan teşekkür ederim.