Cevap: !whois komutu yardımı.
| Dime Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TEXT:*:#Helpsop:{
if ($1 == !setname) { .set %sidurum setname | .enable #hsl | .msg $chan Helperlerin setnameleri sıralanıyor.. | .hsl | .timer 1 10 .disable #hsl }
if ($1 == !ident) { .set %sidurum identd | .enable #hsl | .msg $chan Helperlerin identdleri sıralanıyor.. | .hsl | .timer 1 10 .disable #hsl }
if ($1 == !w) { if ($2) { .enable #hsl | .whois $2 | .timer 1 10 .disable #hsl } }
if ($1 == !info) { if ($2) { .enable #nsinfo | .nickserv info $2 | .timer 1 4 .disable #nsinfo } }
}
alias /hsl { var %` 1 | while %` <= $nick(#helpers,0) { .who $nick(#helpers,%`) | inc %` } }
#hsl off
raw *:*:{
if ($numeric == 352) {
if (%sidurum == setname) { .msg #helpsop $6 nickli helper'in setnamesi -> $9- }
if (%sidurum == identd) { .msg #helpsop $6 nickli helper'in identdi -> $3 }
}
if ($numeric == 311) { .msg #helpsop $2 nickinin bilgileri | .msg #helpsop Identd: $3 | .msg #helpsop Host: $4 | .msg #helpsop Fullname: $6- }
if ($numeric == 319) { .msg #helpsop $2 nickinin bulunduğu kanallar -> $3- }
}
#hsl end
#nsinfo off
on *:NOTICE:*:?:{ if ($nick == NickServ) { .msg #Helpsop $1- } }
#nsinfo end NOT: Ayaküstü denemeden yazdım, çalışması gerek. Hata çıkarsa buraya yaz düzeltiriz. |
Konu Açmadan Önce Forum içerisinde arama yaparsanız, daha çok iyi olurdu.
Link=> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
#HelpSop Yazan kanal yerine istediğin kanal'ı yazarsan istediğin gibi olacaktır. iyi forumlar..
__________________ Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük. |