Cevap: Yardım ??? botlara karşı otomatık zline
| qemaLL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
nX Burada Okadar Hatta benden biLe biLgiLi Bircok Arkadaşimiz Mevcut Bazı ArkadaşLarımız Kendi YaptikLarını Anlatıır Ama payLasmaz Buna Ne Diceksin Onlara Saygı Göstürosunda Bize mi Saygı Göstermiyorsun? Ustadim Burasını Ben Bilgi Edinme/Yardim PLatformu Forum OLarak Görüyorum Msn Verişim Gayet DoğaL Sende VerebiLirsin + Benim PayLasacak Pek Bişeyimin OLdugunu Sanmiyorum Msn den Verdiğim Desteği Kac Kişi ALmıs Benden Bu Arkadastan Baska Desinki Biri Bana Yardim Ettin Oyuzdenmi Arkadaşim Yazarken Birazdaha MantikLi yazaLim Lütfen Herkese İyi ForumLar
| Benim yazdıklarım gayet mantıklı. Benim bildigim var ise, yada burada öğrendiklerimle ve yardıma ihtiyacı olan kişilere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bir arkadaş gelip Konu açmıştır ve bu konu altında o konuya ait bir cevap olursa aynı konudan sürekli olarak açılmaz..! Diyelim ki ;
Herkes senin gibi msn adresini verirse bu forumun amaç ve bir düzeni kalmaz dimi ?
Forumu çöplüğe dönüştürmeyelim Bir IRC sever olarak.
Ek olarak Diğer arkadaş
"Üsdat Çok teşekkurler bugün bana ayırdın 2 3 saatini herşey için sağol...bu forumda demiyim ben sanal alemde seningibi bi insan tanımadım.. sen varken bana kımse ben bu şi biliyorum demesin... eyvallah ..." demiş burda bu yazıldıktan sonra kim bu konuya cevap yazar yada yardım etmeye çalışır?
Konu rX tarafından (20 Haziran 2009 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir.
|