Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2009, 22:57   #10
Aria
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 20 Soruda Evrim Teorisinin Çöküşü

Hayat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bilimsel yada başka birşeyler farketmezki çünkü ben Darwin ve teorisi ile ilgili ortaya getirdiğin dökümanın asılsız olduğunu filan idda etmedim ve sizinle bir ittifak ya da rekabet içerisinde değilim hatta bunun için bir sepep yok. İmzam ise çabuk dikkatinizi çekmiş olmalı saygı duymak gerektiğini düşünüyorum, öyle değil mi ? Hadi bir teşekkürde benden sana gelsin bakalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Asılsız olduğunu söylediniz demiyorum, ya da evrim teorisini savunduğunuzu iddia etmedim. Neden bunca makaleden oluşan bir yazıyı paylaşma gereği duyduğumdan dem vurmuşsunuz bende açıkladım size. Siz bana Harun Yahya ile rekabete girdiniz galiba diye atıfta bulununca bende kimseyle ne rekabet ne ittifak halindeyim demiştim yoksa sizle benim aramda böyle bir şeyin olduğunu demedim. İmzanız dikkatimi çeker elbette, dikkatli biriyimdir. Saygısızlıkta bulunmadım ki, imzaya dikkat çektim. Teşekkürümde kinayeden ibaretti. Şimdi ise helalinden; Teşekkürler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver